Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Josef - Poděkování.

28. 8. 2016 6:54

Tak konečně jsem slyšel hrát Jablunkovanku naživo a musím smeknout. Proč nehrajete na Šlágru. Ti by Vás povznesli ještě výš. Ale jinak Vám moc děkuji za super vystoupení a doufám, že jste v Bystřici nehráli naposledy.

Květoslava Brhelová - Poděkování

9. 5. 2016 10:28

Jménem SPOZ při OÚ v Mostech u Jablunkova moc děkuji. Opět to nemělo chybu. Hrajete s láskou a to je znát. Všem přeji zdraví a radost ze života.

Jablunkovanka - Re: Poděkování

29. 5. 2016 14:47

Děkujeme, milá Květko, nic nepotěší více, než uznání od posluchačů. Ano, hrajeme s láskou a budeme hrát dál. V letošním roce budeme dokonce konečně točit CD, tak naše písničky už budou i pro ty, kdo nemůže na koncert... Děkujeme a nesmírně si vážíme Vaší přízně

Vaše Jablunkovanka

Petr - Vystoupení

14. 1. 2016 19:52

Krásný den přeji. Jsem úplně nadšen jak vám přibývají termíny koncertů. Jste jediný spolek, který pro jablunkovský region stojí za to. Nevím proč máte tak málo koncertů přímo v domovském městě Jablunkově. Asi to je proto, že Jablunkov o vás nestojí. A to je škoda. Jiné obce a města stojí za vámi, ale Jablunkov ne. Přeji vám krásný a štědrý hudební rok 2016.

Josef Šťastný - Poděkování

10. 8. 2015 12:44

Zdravím, Táňo, tebe i ostatní. Váš včerejší (9.8. 2015 v Karviné) koncert byl úžasný, od začátku až do konce. Navzdory pro muziku nepříznivého počasí jste nasadili a udrželi vynikající úrovneň muziky i zpěvu po celý koncert. Nejvíc ale musím ocenit vaše podání gorolských písniček a Gorala (že jsem to upravoval právě já je nepodstatné). Vaše pojetí, cit a duši, kterou jste tomu dali byly takové, že jsem si po včerejšku jist, že žádná jiná kapela v této zemi to tak krásně jako vaše nemůže zahrát. A musím vyzdvihnout i tvůj recitativ, který zněl mnohem krásněji, než jsem si kdy v mysli představoval. Goral odcházející z hor a opouštějící své rodiště... to je podobná situace, kterou právě teď s ženou prožíváme. O to víc jsme byli rádi, že jsme si vás šli včera poslechnout. Dojalo nás to oba. Jste skvělí, přeji vám hodně úspěchů do budoucna. Je pro mě ctí, že jsem si alespoň jednu sezónu mohl s vámi zahrát

David Czyž - Birfest v Nýdku 2014

8. 8. 2014 10:05

Dobrý den
Chtěl jsem Vám poděkovat za pěkné vystoupení na Bierfestu v Nýdku. Příjemně mě překvapilo, že už to není, to co dříve …
Je perfektní, že hrajete také populární písně.
Zvláště bych chtěl pochválit Vaši konferenciérku-zpěvačku, která má krásný, dobře zapamatovatelný veselý hlas, dodává Vašemu vystoupení šmrnc.
Přeji hodně dalších vydařených vystoupení.
S pozdravem
David Czyž
Nýdek

Lojza - Jablunkovanka

17. 7. 2014 18:44

Naprosto souhlasím s Pepou. Hrajete perfektně, ale chybí šťáva. Musíte začít bavit publikum.

Pepa - Dny Jablunkova

13. 7. 2014 19:38

Dnes jsem měl tu možnost slyšet Jablunkovanku opět v akci a to na Dnech města Jablunkova. Co se týče kapely, tak super. Ozvučení na jedničku a ta basa, klobouk dolů. Předpokládám, že patří mezi konzervatoristy. Co se týče celkového uměleckého dojmu, chybí Vám drive. Hrajete jak na poslední cestě. Nebavíte publikum. Je třeba se hýbat. Jak zpěváci, tak kapela. Stojíte jak solné sloupy ponořeni do not. A to je škoda. Když toto odstraníte, tak přilákáte i mladší generaci. Dnes je třeba dělat show. Ale jinak perfektní a držím Vám palce.

Petr - Hasiči Písek

10. 5. 2014 18:24

Slyšel jsem hrát malou dechovku v Písku na oslavě hasičského praporu a musím říci, že super. Myslím, že to byla Jablunkovanka, protože jsem mezi nimi poznal super basistu Libora. Hoši klobouk dolů před Vámi.